Digitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuurDigitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuur
Move your mouse over image or click to enlarge
Digitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuur Digitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuur Digitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuur Digitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuur

Digitale thermostaat stopcontact verwarmen en koelen temperatuur

Stopcontact thermostaat met koel en verwarm functie. De thermostaat is ideaal voor kachels of koelers die zelf niet over een thermostaat beschikken. De stopcontact thermostaat beschikt over een externe temperatuurvoeler met een kabellengte van 1.70 meter die waterbestendig is.
Bediening van de thermostaat is doodsimpel, kies voor koelen of verwarmen en stel dan simpelweg de draaischakelaar in op de gewenste temperatuur.
Perfect te combineren met onze vorstbeschermers/buisverwarmers. De externe voeler maakt deze thermostaat ook ideaal voor amateur bierbrouwers.

✔ Eenvoudige bediening
✔ Aan/uit schakelaar
✔ Geschikt voor kachels en koelers
✔ Externe temperatuurvoeler

Kenmerken en specificaties:
• Geschikt voor: 230V/16A
• Maximaal vermogen: 3.680 W
• Temperatuurbereik: - 40 °C tot + 120 °C voor verwarmings- en koelapparaten
• intelligente regeling, bijv. voor kas of aquarium
• lengte kabel: 1.7m , met waterdichte buitensensor
• digitale LC-display
• Functies: cyclustiming, timing open, timing close en timingschakelaar

​Let op! dit artikel is voorzien van een stekker met randaarde, en is dus alleen geschikt voor Nederlandse stopcontacten.
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis, ook op zaterdag
 2. EAN/ISBN-13
  4250967337411
 3. Merk
  McPower
 4. Actie Prijs
  JA
27,95 39,00

Opties

 1. Voorraad
  1
 In winkelmandje
Dankzij deze intelligente en digitale temperatuurregelaar heb je onder andere de mogelijkheid om een ​​start- en stoptemperatuur in te stellen, waardoor je verwarmings- of koelapparaten automatisch gaan werken. De thermostaat heeft vijf verschillende modi: temperatuurregelingsmodus, F01 cyclustimermodus, F02 aftelmodus AAN, F03 aftelmodus UIT, F04 aftelmodus AAN en aftelmodus UIT. .

Aanbevolen producten

GN33-2 Elektrische TV Lift 37-65 inch beugel

De Golden Note 33-2 elektrische TV...
is voorradig
315,00 229,00