Actie Phaewo Elektrische step X10 Pro 2022 7500 mAh opvouwbaar 25 Km/h vernieuwd spatbord

De allernieuwste Phaewo X10 PRO Edition elektrische zwarte step met een sterk verbeterde accu inhoud van 7500mAh, is een gecertificeerd gekeurd product. Verbeterde zachtere honing graad anti-lek banden voor comfortabel rijgedrag, verbeterde display met 3 snelheidsstanden en extra versteviging bij het achterspatbord, beter beschermd tegen breuk

Naast de verbeterde accu en zachtere anti-lek banden en het nieuwe computer display is het verschil met goedkope steps betrouwbaarheid en veiligheid

Met de sterke originele 7500 mAh Li-ion batterij, met protectie overload weet je dat je een veilige en goede elektrische step in huis haalt. Krachtige 250W motorcapaciteit maximale snelheid van 25 km per uur

Lichtgewicht en sterk materiaal, eenvoudig in te klappen. max 120Kg geschikt voor volwassenen

Controleer wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden!

Scroll naar beneden voor meer informatie

Let op tijdelijke actieprijs! 
 1. Levertijd
  Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis, ook op zaterdag
 2. EAN/ISBN-13
  8714416505531
 3. Merk
  Phaewo
 4. Actie Prijs
  ja
279,00 349,00

Opties

 1. Niet op voorraad
 2. Voorraad
  0

Klik hier voor onze refurbished steps vanaf €119,00

Deze allernieuwste Phaewo elektrische step X10 Pro  met een sterk verbeterde accu inhoud van 7500mAh, is een gecertificeerd en gekeurd product. 

We hebben verschillende steps in het assortiment gehad en hebben nu een heel betrouwbare step in het assortiment. Naast de verbeterde accu en 8.5 inch banden is het grote verschil met goedkope steps dat de accu niet in het frame maar onderop de step is ingebouw. Tevens heeft deze 2022 Edition een extra  versteviging bij het achterspatbord. Het achterspatbord is hierdoor veel beter beschermd tegen breuk.

Met de sterke originele 7500 mAh Li-ion batterij, met protectie overload weet je dat je een veilige en goede elektrische step in huis haalt!  Dit is een krachtige step met 250W motorcapaciteit en een maximale snelheid van 25 km per uur. De E step heeft 8.5 inch banden, een gashendel en een dubbele schokabsorbtie. Daarmee geef je de andere elektrische steps het nakijken! Elektrische rem op het voorwiel d.m.v. een hendel aan het stuur, mechanische schijfrem aan de achterkant van de step en de  step is voorzien van een handige standaard.

De step is gemaakt van lichtgewicht en sterk materiaal en is eenvoudig in te klappen. Makkelijk mee te nemen en makkelijk op te bergen. Met een intelligent LCD display op het stuur. Met de rechter hendel geef je gas. De maximale oplaadtijd is 5-6 uur en met een volle accu kan je tussen de 15 en 20 kilometer rijden. De step heeft een led voorlicht en led achter remlicht.  Het maximale laadgewicht is 120kg en daarmee is deze step  geschikt voor volwassenen

Phaewo levert al geruime tijd veilige, betrouwbare, kwaliteits hoverboards en electrische steps.
Wordt verzonden met instructieboekje en een 220V oplader.

Let op: De accu moet zoals elke li-ion accu minimaal 1x in de 8 weken opgeladen worden, zodat de accu zijn volledige kracht behoud. Vermijd een 100% lege accu. Dit kan voor een defect zorgen en minder accu inhoud. Als de step lange tijd niet gebruikt word moet de accu elke 60 dagen opgeladen worden. Meer informatie over de garantiebepalingen vindt u onder het tabblad garantie en handleiding.

De Phaewo step is CE, FC  RoHS gekeurd en gecertificeerd en wordt geleverd met een originele sterke 7500 mAh batterij. De batterij voldoet aan alle veiligheidseisen is ook zodanig gekeurd.

Als je de step eerst wilt uitproberen kunt u een testrit maken in ons magazijn in Nieuw Vennep.
Bel ons dan voor een afspraak (0252-503758)


Voorzorgmaatregelen:
* Na elke rit de accu opladen
* Bij een lege waarschuwing icoon op het display, gelijk afstappen en de step opladen.
* Vermijd een 100% lege accu
* Na gebruik de step binnen opbergen
* Als de step lange tijd niet gebruikt is, elke 60 dagen de accu opladen
* Het is af te raden in de regen te rijden
* Niet door grote waterplassen rijden
* Step niet in de regen laten staan
* Zie tabblad garantie voor meer garantievoorwaarden

Eigenschappen:
 
Kleur Zwart
Batterij  li-ion 7500mAh
Maximaal gewicht 120 kg
Maximale snelheid
Motor
Banden
25 km/uur
250W
8.5 inch
Afmetingen uitgeklapt
ingeklapt
1095x420x1145
1050x440x520
Oplaadtijd 5-6 uur
Bereik na opladen 15-20 km
Oplaad voltage AC 110-220V 50-60 Hz
42V/1.5A
Ledverlichting ja, voor en achter
knipperend achterlicht
Gewicht 13,5 Kg

* Waterproof IPX4
* Certificaten/Keurmerken: CE & ROHS & FCC

* We adviseren een helm, knie- en elleboog beschermers te dragen. Het gebruik van de step is op eigen risico. 

* Controleer lokale wetten met betrekking tot hoe en waar dit product gebruikt mag worden
 
HANDLEIDING

3kabel.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele opgelopen letselschade en verwondingen aan jezelf of anderen of eigendommen van jezelf of anderen. Zorg ervoor dat je verantwoord omgaat met je step en je omgeving. 

Let op: bewaar de orginele verpakking i.v.m. eventuele retourzending!

Om de batterij in een goede conditie te houden is het belangrijk dat deze volledig en regelmatig wordt opgeladen, dit is vooral belangrijk de eerste paar keer dat gebruik wordt gemaakt van de step. 
Het beste voor de accu is om na ieder gebruik deze opnieuw op te laden.
Vermijd een 100% lege accu. Dit kan voor een defect zorgen en minder accu inhoud.
Als de step lange tijd niet gebruikt wordt moet de accu elke 60 dagen opgeladen worden.

Controleer altijd voordat je gebruikmaakt van je step of deze voldoende is opgeladen om mee te kunnen rijden. Kijk daarnaast ook of er niks tussen de wielen zit en of deze mogelijkerwijs zijn geblokkeerd. Zorg ervoor dat de wielen schoon blijven en maak deze na elke rit schoon, dit zorgt ervoor dat de step in goede conditie blijft en je er lang veel plezier aan beleefd. 

Opladen van je step

Voor het opladen van je step uitsluitend gebruik maken van de bijgeleverde oplader/stekker. Steek de stekker in het stopcontact, sluit de adapter aan op de step. Als de batterij helemaal leeg is duurt het ongeveer 6 uur om deze weer volledig op te laden. Om de batterij in een goede conditie te houden, wordt door ons aangeraden de batterij niet te overladen. 

Voorzorgsmaatregelen en adviezen

Volg onze adviezen op voor een langdurige en plezierige rij-ervaring. Als je deze maatregelen niet naleeft kan dit resulteren in blessures, valpartijen en een kapotte step. 3Dkabel.nl is onder geen enkel beding verantwoordelijk voor schade die men bij zichzelf of bij anderen veroorzaakt. Om problemen te voorkomen adviseren we je de volgende aandachtspunten aandachtig door te lezen.

Voordat je gebruik gaat maken van je step, controleer altijd de batterij. Maak geen gebruik van je step als de batterij leeg is. Laadt de batterij eerst op voordat je gaat rijden.
Probeer nooit zelf je step open te maken. Daarmee heb je kans op schade en bovendien vervalt dan de garantie. Kinderen die gebruik willen maken van de step altijd onder begeleiding van een volwassene. Dit geldt zeker voor kinderen onder de 10 jaar. Ook wordt door ons aangeraden elleboogbescherming, kniebescherming en een helm te dragen.
Houd altijd rekening met de lokaal geldende verkeersregels voordat je gaat rijden op je step.
Gaat niet met z’n tweeën rijden op een step, er ontstaat schade doordat het maximaal toelaatbare gewicht is overschreden en daarmee vervalt je garantie. 
Vermijd het rijden op zanderige ondergronden. Het rijden op moeilijke ondergronden kan de levensduur van je step verkorten.
Valschade aan de step valt niet onder de garantie die door 3Dkabel.nl wordt verstrekt. 
Waarschuwing: het gebruik van de step op de openbare weg in Nederland is officieel nog niet toegestaan. Ook bent u niet verzekerd voor eventueel letsel of schade die aan anderen worden toegebracht. 3Dkabel.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid hiervoor. 

Het minimale en maximale gewicht
Het maximale draaggewicht is 120 kilo. 

De maximale snelheid

Maximale snelheid van de step is met volle batterij ongeveer 25 km/h. 

INVLOEDEN OP DE RIJTIJD VAN JE STEP

Terrein 
Op het moment dat je op een schone vlakke ondergrond rijdt kun je de grootste afstanden afleggen met je step. Als je een helling oprijdt of op een ruwe ongelijke ondergrond rijdt moet de motor harder werken wat zal resulteren in een kortere actieradius/afstand die je kan afleggen. 

Gewicht
Uiteraard is ook het gewicht van de bestuurder van invloed op de step. De motor hoeft minder hard te werken bij een lichter persoon dan in het geval van een zwaarder persoon. 

Temperatuur
Gebruik je step niet in te warme en koude toestanden. Bij koud weer zul je merken dat de batterij eerder leeg is, dat geldt overigens ook voor warm weer.

Opladen van de batterij
Het is heel belangrijk om je step niet te lang op te laden. Door overladen kan de batterij schade oplopen en sneller verouderen. Zodra de indicator aangeeft (groene batterij indicator) dat de step 100% opgeladen verwijder meteen de oplader. 

Snelheden en rijstijl
Tip: door een gemiddelde snelheid aan te houden en niet teveel af te remmen kun je de grootste afstanden afleggen. Ook het rijden op een mooie vlak ondergrond met voorkeur glad asfalt vergroten de actieradius van je step.

ONDERHOUDSTIPS
- Laat de step niet aan de oplader zitten als je hem niet gebruikt
- Bekijk altijd na het rijden of er beschadigingen zijn en let erop dat de wielen nog voldoende profiel        hebben om verantwoord te kunnen rijden. 
- Je kan je step met een doekje en een klein beetje afwasmiddel schoonpoetsen. Voorkom wel ten alle tijden dat er water in de buurt komt van de aan/uit knop, oplaadpoort en rond de wielen.
- Zorg ervoor dat de step altijd op een droge plek wordt opgeborgen.

Voorzorgmaatregelen:
* Na elke rit de accu opladen
* Bij een lege waarschuwing icoon op het display, gelijk afstappen en de step opladen.
* Vermijd een 100% lege accu
* Na gebruik de step binnen opbergen en niet in de regen laten staan
* Als de step lange tijd niet gebruikt is, elke 60 dagen de accu opladen
* Het is af te raden in de regen te rijden
* Niet door waterplassen rijden, en van hoge stoepen afrijden
* Bij een temperatuur lager dan 10 graden de step binnens huis opbergen

Rijd  de step maar max 15 of heeft hij een bereik van maar 15 ? Dan staat deze op miles per uur.
druk 3x op de computerknop om miles Mph weer om te zetten naar km per uur.


GARANTIE EN RETOUR VOORWAARDEN

De garantie is 1 jaar (6 maanden op de accu).
Je factuur is je garantiebewijs, zorg ervoor dat je deze goed bewaart. De factuurdatum is ook de ingangsdatum van de garantie.

Neem altijd eerst contact op met ons voordat een artikel retour gemeld wordt. Tel: 0252-503758 

Retourneren binnen het zichttermijn
Retourzendingen binnen het zichttermijn worden uitsluitend geaccepteerd indien het geretourneerde product en de verpakking compleet en onbeschadigd en ongebruikt is. (nieuw staat)
Product goed verpakken zoals aangeleverd (originele doos gebruiken)
Het stuur niet zonder bescherming op het voetpad liggen! (stuur en voetpad krijgen daardoor beschadigen)

Retourneren bij een defect:
Retourneren bij een defect is geen probleem binnen het  garantie termijn.
Bel eerst naar 0252-503758 om het probleem te bespreken

* Product goed verpakken in de originele doos
* Product 100% compleet retourneren zoals aangeleverd..

Garantie vervalt wanneer blijkt dat;

* Dat je zelf geprobeerd hebt de step  te repareren en hierdoor mogelijk systeemfouten en andere schade hebt veroorzaakt of hebt verergerd.

* Als blijkt dat je je niet aan adviezen hebt gehouden die in de meegeleverde gebruiksaanwijzing staan.

* Schade veroorzaakt door onvoldoende onderhoud.

* Schade veroorzaakt door onjuist gebruik van het product.

* Onderdelen veranderd of toegevoegd zijn.

* Op het moment dat er onverwachte schade is ontstaan, door de gebruiker zelf, bij zware belasting, bij zware trillingen (het rijden vanaf een hoge stoep), slijtage, een botsing met iemand of een voorwerp of waterschade.

* Dat er andere schade is ontstaan die niet gerelateerd is aan het productontwerp, de techniek, fabricagefouten of kwaliteitscontrole.

* Dat het defect is ontstaan door typische slijtage, overmatig gebruik, waterschade en schade als gevolg van extreme weersomstandigheden.

 
Display geeft een snelheid aan van 9 of 15
Antwoord: De display staat op Mph. druk 3x kort op de knop om naar Kmh te gaan

Step gaat niet aan
Als de lader nog op de step aangesloten is gaat de step niet aan
Druk het knopje 2 seconden in. hetzelfde om uit te schakelen

Hoe gaat de verlichting aan?
Druk 2x kort achter elkaar op het knopje, hetzelfde om uit te schakelen

Hoe kan ik de snelheids standen aanpassen?
Druk 1x voor stand 1 (15kmh)
Druk nog een keer voor stand 3 (20kmh)
Druk nog een keer voor stand 3 (25kmh)
Druk 1x voor stand 1 (15kmh)
 

Aanbevolen producten

3.5mm plug

3.5mm stereo klinken stekker
is voorradig
0,35

6.3mm plug

6.3mm stereo klinken stekker
is voorradig
0,60

Antenne verloop

Coax koppelstuk male naar male
Binnenkort weer leverbaar
0,75
Niet op voorraad

Bliksembeveiliger 230V

Bescherm je electrische apparaten...
is voorradig
4,95