Contactformulier en klachtenafhandelingVia ons contactformulier kunt u ons gemakkelijk vragen stellen, een probleem of klacht melden. U kunt het contact formulier op de volgende link vinden: Contact Formulier.

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, bovenstaand contactformulier, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
 

Onze gegevens:

3Dkabel.nl
Frankweg 5
2153PD  Nieuw Vennep
email: info@3dkabel.nl
 

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
 

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
 

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar 3dkabel.nl bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).